deputat Petru Movila

Forumul de discutii al deputatului Petru Movila

Va invit la discutie

In fiecare dimineata domnul deputat Movila va invita sa discutati liber cu dansul pe forum.

Va invit la discutie

Mesajde administrator » Joi 25 Mar, 2010 11:36 am

In fiecare dimineata, ma straduiesc sa intru pe forum, in masura in care programul imi permite, astfel incat eu, parlamentarul ales de catre cetateni, si dumneavoastra, cetateanul care m-ati desemnat ca reprezentant al dumneavoastra in Parlament, sa putem discuta despre problemele dumneavoastra, despre idei de imbunatatire a tarii si sistemului in care traim

Din discutiile cu persoanele ce vin in audienta la cabinet am extras mereu idei interesante, folositoare comunitatii, am primit semnale de alarame privind probleme ale cetatenilor la care am reactionat prompt,astfel incat am hotarat sa extind sfera oamenilor cu care pot sa ma intalnesc. Internetul este un mediu dinamic, viu, ce permite ca oamenii sa se intalneasca indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.

Daca programul nu imi permite sa fiu online, fiti siguri ca va voi raspunde in acceasi zi sau a doua zi imediat ce programul imi va permite acest lucru.

Va astept cu drag.
administrator
Site Admin

Re: Va invit la discutie

Mesajde Vizitator » Mar 11 Mai, 2010 12:42 pm

buna ziua dmnule deputat! suntem disperati si vrem sa ne ajutati sa nu plecam din tara! suntem asistenti medicali ,promotiile ultimilor 2 ani si nu avem unde munci.poate ne ajutati cu deschiderea statiei de salvare din pacurari!va multumim!
Vizitator

Re: Va invit la discutie

Mesajde GHEORGHITA RUSU » Lun 17 Mai, 2010 1:09 pm

Doresc o intilnire ,daca se poate joi 20.05.2010 .
va multumesc
GHEORGHITA RUSU

Înapoi la La cafea cu deputatul Petru Movila